Intro

GRAFISCHE VORMGEVING, 3D VISUALISATIE, VIDEO ANIMATIES, WEBDESIGN, AUDIOBEWERKING
Dit is het werk van Dennis Trippelvitz. Het begon eigenlijk in 1988, toen ik mijn eerste computer kreeg. Vanaf die dag ben ik ben alleen nog maar met audio, video en 3D visualisaties bezig geweest. Dat beviel zo goed, dat ik er mijn werk van gemaakt heb.
Na de middelbare school heb ik de opleiding Audio Engineering bij de SAE Institute Nederland gevolgd. Na het behalen van mijn diploma, ben ik als audio-technicus gaan werken bij United Broadcast Facilities, waar ik 2 jaar heb gewerkt. Het grafische gedeelte heeft mij altijd geprikkelt, waardoor ik een Multi-Media cursus bij de SAE Institute Nederland heb afgerond, om mijn horizon te verbreden. Hier kreeg ik creatieve inspiratie om de opleiding Grafisch-Vormgever te volgen bij het Media College-Amsterdam die ik succesvol heb afgerond. Deze diciplines zijn de optimale combinatie om tot een perfect resultaat te komen.
Inmiddels ben ik al 20 jaar werkzaam op het Media Park in Hilversum in verschillende functies. Van audio-technicus tot licht techniek, camera’s, shading en grafische ondersteuning. De laatse 10 jaar ben ik werkzaam als grafisch-vormgever voor de NOS, waar de grafische ondersteuning word gemaakt voor alle (live) tv-uitzendingen. Van het NOS Journaal, Studio Sport, Jeugdjournaal tot alle grote evenementen zoal WK, EK voetbal, Olympische Spelen, Tour de France etc.
Pixlproof is een proffesioneel ontwerp-bureau opgericht in 2008. Wij verzorgen complete vormgeving van huistijllen, logo ontwerp, printwerk, webdesign tot video animatie voor audiovisuele display. Onze samenwerking leid tot een meerwaarde voor uw bedrijf.